FAQ

Q: Hoe wordt de inhoud van de boxen bepaald? 

A: Astiao Events stelt zorgvuldig boxen samen in verschillende thema. We combineren een vast assortiment met seizoensgebonden pakketten.

QWaarom bestaan de feestdecoratiepakketten uit wegwerpartikelen?

A: Om een correcte prijs te kunnen aanbieden aan onze klanten bestaan onze feestdecoratieboxen uit wegwerpartikelen. Echter, duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is waarom we zoveel mogelijk proberen te werken met recycleerbare producten, zoals papier, karton en latexballonnen (deze zijn 100% biologisch afbreekbaar) en zo weinig mogelijk met plastiek. 

Q: Waarom zijn het allemaal losse items in de boxen?

A: Onze producten komen zowel in grote als kleine hoeveelheden toe, vaak omgewikkeld in plastiek. Om zoveel mogelijk afval bij de klant te vermijden, soorten wij zelf zoveel mogelijk plastiek. Een andere reden hiervoor is dat wij vanuit het principe vertrekken dat je enkel consumeert of gebruikt wat je nodig hebt. Twaalf bekers voor een box van twaalf personen, zestief borden voor een box van zestien personen, enz. 

Q: Jullie proberen zoveel mogelijk niet-recycleerbaar materiaal te vermijden, maar het kan toch voorkomen? 

A: Aangezien de inhoud van onze tafeldecoratieboxen vaak fragiel en/of breekbaar is - denk aan glazen vaasjes bijvoorbeeld - kan het voorvallen dat we ter bescherming hiervan vulmateriaal en/of plastieken vellen gebruiken. Het vulmateriaal is gerecycleerd, de vellen niet. We proberen deze laatste echter zoveel mogelijk te vermijden door te werken met papieren vellen.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om tafeldecoratieboxen gratis af te halen en/of tegen een kostprijs door ons te laten leveren in een straal van 5 km van Dilbeek om zoveel mogelijk afval te vermijden.